Dimarts, 16 de Juliol de 2024

S'inicia la canalització d'un tram de mina al subsòl de la zona blava de la Riera de Miró

Els treballs provoquen el tancament preventiu de 50 places d'aparcament

30 de Juliol de 2015, per Redacció
  • Marc Arza i Hipòlit Monseny han anunciat la propera canalització en la zona de la Riera de Miró

    Cedida

Una cinquantena de places de vehicles de la zona blava de la Riera de Miró ha patit enfonsaments puntuals aquest mes de juliol. La conclusió extreta pels encarregats d'Urbanisme situa el problema en fuites en un minat que travessa la zona. Com a solució, el regidor d'Urbanisme, Marc Arza, i el regidor de Via Pública i Medi Ambient, Hipòlit Monseny, han explicat que es duran a terme canalitzacions i entubacions que obligaran a tancar el tram afectat.

El començament de les obres de l'empresa Aigües de Reus anul·larà cinquanta places i un parell d'accessos a l'espai de l'entrada del raval de Sant Pere i la sortida pel carrer de l'Àngel de la Guarda.

Les feines, encarregades a la Divisió Aigües de Reus de la societat de Reus Serveis Municipals, començaran la setmana entrant i durarà dues setmanes, aproximadament. Per la seva banda, els regidors han situat el pressupost en 38.000 euros i preveuen que el procés de canalització serà de 102 metres de canonada de polietilè de 500 milímetres.

El passat divendres, 24 de juliol, l'accés a la part de l'àrea de la zona blava de la riera de Miró va ser restringida temporalment per la detecció d'uns petits sots que aconsellaven minvar el pas de vehicles com a mesura de precaució. Aquesta setmana s'han reparat.


Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges