Diumenge, 06 d'Octubre de 2024

Un CF Reus desdibuixat cau eliminat a la Copa Catalunya davant del Sabadell (1-2)

Una diana visitant en temps de descompte deixa els del Baix Camp fora de la competició

07 d'Octubre de 2015, per Marc Busquets
  • El CF Reus ha caigut eliminat de la Copa Catalunya

    CF Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu ha caigut eliminat a la Copa Catalunya en perdre en l'últim sospir el partit que l'ha enfrontat aquest vespre al Sabadell (1-2). El conjunt de Natxo González, amb algunes cares no massa habituals a l'onze inicial, ha fet un partit gris i no ha estat capaç d'imposar el seu joc. Als primers compassos de l'encontre, el Reus ha estat fred i apàtic i aviat s'ha vist sorprès per un gol de Pirulo. Poc després, però, Fernando ha estat capaç d'igualar el marcador. A la represa, el tècnic roig-i-negre ha donat entrada a diversos homes del planter. En una badada defensiva, i ja al temps de descompte, els visitants han fet el gol del triomf gràcies a Cortell.

Després del gol del Sabadell, el Reus s'ha tret la son de les orelles i s'ha mostrat decidit a remuntar durant uns minuts. Óscar Rico, molt actiu contra els vallesans, ha pogut marcar al minut 22 però s'ha atipat de pilota i no ha definit bé davant del porter visitant. Instants més tard, novament Rico ha servit una bimba a l'espai que David Haro ha cedit a Fernando. L'ex de l'Hércules no ha fallat i ha aconseguit la igualada a l'electrònic al minut 29. Als darrers instants de la primera meitat el porter Embela, que aquest vespre ha substituït Badia, s'ha lluït tot aturant una pilota a boca de canó del davanter Forgàs.

A la represa, tots dos conjunts han fet diversos canvis i hi ha hagut més espais, si bé el Sabadell s'ha estimat més mantenir les línies juntes per sortir al contracop. El CF Reus, desencertat, s'ha fet un tip de perdre pilotes perilloses en zona de construcció. Així, el conjunt barceloní ha estat a punt de fer el segon per un error d'Olmo que ha deixat Forgàs sol davant d'Embela. La seva rematada, per sort per als interessos roig-i-negres, s'ha estavellat al rostre del jove porter dels reusencs. L'única jugada polèmica del matx ha estat un possible penal del qual s'ha queixat Ricardo Vaz quan un defensa arlequinat l'ha agafat per la samarreta a l'interior de la petita. L'àrbitre, no obstant això, no ha vist cap infracció.

A la recta final de l'encontre, i amb els penals a l'horitzó per decidir la ronda, un error en defensa del lateral del filial Óscar Torre ha provocat el ràpid contracop del Sabadell, que Cortell ha materialitzat en gol. La diana, ja en temps de descompte, ha suposat la primera derrota a l'Estadi del CF Reus Deportiu en deu mesos. Posteriorment, Natxo González ha destacat que la clau del triomf dels visitants ha estat "que han sabut aprofitar millor que nosaltres que el partit ha estat molt obert". El basc ha valorat de manera positiva l'actuació d'Embela.

El proper compromís del CF Reus Deportiu tindrà lloc aquest diumenge, al Municipal reusenc. El rival serà el líder de la Lliga, el Vila-real B. El partit, corresponent a la vuitena jornada del campionat, començarà a les 12 del migdia.

Fitxa tècnica:

CF Reus Deportiu: Embela, Cassamá, Ángel (Óscar Torre, 60'), Dinis Almeida, Jaume Delgado, Óscar Rico, Rafa García (Colorado, 60'), Fernando (Fran Carbia, 60'), Vítor Silva (Oribe, 78') i Haro (Ricardo Vaz, 60').

CE Sabadell: Sergi, Parera (Agus, 58'), Forniés, Alcañiz (Valentín, 58'), Estellés, Adrián, Bruno (Cortell, 58'), Adama, Forgàs (Manel, 58'), Pirulo i Cesc (Sandro, 74').

Gols: 0-1, Pirulo, minut 18. 1-1, Fernando, minut 29. 1-2, Cortell, minut 92.

Targetes: El col·legiat, Albelda Barcena, ha mostrat la groga al local Ricardo Vaz per protestar.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges