Dijous, 01 d'Agost de 2024

Més d'una vintena d'actes a la programació de la Fira 2015 de La Selva del Camp

22 d'Octubre de 2015, per Redacció
  • La Fira 2015 de La Selva del Camp tindrà lloc els dies 24 i 25 d'octubre

    Cedida

  • Cedida

La Selva del Camp ja ho té tot a punt per omplir d'activitats els seus carrers amb la Fira 2015, que es durà a terme aquest cap de setmana. La inauguració oficial de la Fira tindrà lloc el dissabte, dia 24, a les 11 del matí, amb la concentració de les autoritats i les entitats al Castell del Paborde. A dos quarts de 12 del migdia,  es farà un dels actes més especials de la Fira amb la descoberta del monolit commemoratiu dels 850 anys de la Carta de Repoblació de la Selva. L’escultura ha estat elaborada per l’artista local Florenci Andreazini. 

Del dissabte també destaca la conferència ‘Catalunya, origen dels escumosos’, a càrrec de l’enòleg i propietari de Cellers AT Roca, Agustí Torelló. La xerrada s’acompanyarà amb un tast de vins. Després d’una cercavila pels volts de la 1 del migdia, amb el grup Els Ministrers de l’Aixada, aquests protagonitzaran l’espectacle ‘Món de dracs’ a la plaça del Portal d’Avall. 

El col·lectiu d’El Taller Coworking també tindrà un protagonisme especial i, com a novetat d’enguany, oferirà xerrades i sessions de networking. Tancarà la jornada de dissabte el grup ‘Excalibur’, amb un lluït espectacle de foc i artifici, que culminarà amb un sopar i ball a l’Ateneu. 

Ja diumenge, a dos quarts de 10 del matí, tindrà lloc la cronopujada a peu al Puig d’en Cama, amb sortida des d’Els Molins; el cros escolar, a les 10 del matí, al camp de futbol; i la conferència i tast ‘Camp de Tarragona: bressol del vermut’, a càrrec d’Oriol Manyé, enòleg i propietari del Vermut Medusa de la Secuita. El mateix diumenge, a les 7 de la tarda, el Grup de Teatre Selvatà ‘La Moixera’ representarà una obra a la Defensa Agrària. 

Entre els actes paral·lels cal destacar la visita teatralitzada a l’Hort d’Iglèsies pel Centre d’Estudis Selvatans (CES) i, durant els dies de la fira, hi haurà portes obertes a l’Ajuntament en commemoració del 200 aniversari de la donació de l’edifici al poble selvatà per part de la família Montserrat. Podeu consultar el programa d'activitats de la Fira en aquest enllaç.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Fira 2015 i La Selva del Camp i reusdigital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges