Dissabte, 13 de Juliol de 2024

La Fira de Reus, a punt per a la 23a edició de Tot Nuvis

Aquest divendres obre portes la fira nupcial, que durant el cap de setmana acollirà un centenar d'expositors

20 de Novembre de 2015, per Redacció
  • Marc Arza i Isaac Sanromà van presentar, dies enrere, el photocall que hi haurà a l'entrada de Tot Nuvis

    Marc Busquets

Aquest divendres a la tarda obre portes la 23a edició de Tot Nuvis, que comptarà amb la presència d'un centenar d'expositors de tots els sectors necessaris per organitzar un casament. Així, en una superfície de 4.500 m2 d'exposició, hi haurà restauració, fotografia i vídeo, viatges, vestits de nuvi i núvia, música i animació, complements, servei de wedding planners, floristeries, joies, perruqueria i estètica, vehicles i protocol. Com a novetat d'enguany, i pel que fa als expositors, hi haurà la la presència de dos estands d'empreses de fotomaton, una tendència a l'alça en bodes i celebracions.

El vestíbul de fira també tindrà un photocall en què s'hi llegirà 'Reserva la data', un caseller on les parelles es podran fer una foto amb la data de la seva boda, per enviar-la a amics i familiars anunciant-los la data del casament. A més, entre les parelles que comparteixin la seva foto a Instagram amb l'etiqueta #TotNuvisEsquiades i segueixin els comptes de @firaReus i @esquiades_com, se sortejarà un cap de setmana d'esquí, per gentilesa del web esquiades.com.

L'activitat estrella de Tot Nuvis seran les desfilades que es faran a les 18:00 hores de dissabte i diumenge. La passarel·la ocuparà 1.000 m2 i s'hi podran veure les últimes tendències en moda nupcial i vestits de festa. Aquest divendres, l'horari serà de 17:00 a 21:00 hores, i dissabte i diumenge, des de les 11:00 a les 21:00. El preu de l'entrada és 5 euros, 4 si es disposa de carnet jove.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Obol  21 de Novembre de 2015

Per.....

....favor, hem podrieu dir de quina fira es tracta ?.... de la de Metrovasessa o bé de la del Tecno parc a la cra. de Bellissens.

Reportatges