Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Els Amics del Ferrocarril de Reus donen suport al manifest per reactivar l'estació intermodal

24 de Novembre de 2015, per Redacció
  • Pere Codina i Isaac Sanromà

    Cedida

La Cambra de Comerç continua cercant suport al manifest per la reactivació del projecte de construcció de l'Estació Intermodal Central del Camp que es va presentar la setmana passada. Institucions i entitats estan fent arribar el seu suport a una reivindicació que s'elevarà al Ministeri de Foment.

En aquesta dinàmica la Cambra ha volgut que, de manera simbòlica, la primera de les adhesions fos la de l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Reus, una entitat amb tradició a la ciutat que treballa per posar en valor la importància del transport ferroviari a la demarcació.

El president de l'entitat, Pere Codina, ha estat l'encarregat de lliurar l'adhesió al president de la Cambra, Isaac Sanromà. El mateix Sanromà ha destacat el simbolisme d'aquest suport apuntant "que els Amics del Ferrocarril sempre han tingut una actitud vigilant en tots els àmbits vinculats al món del tren. I el cas que ens ocupa no és pas una excepció. Ells millor que ningú coneixen les potencialitats d'una estació com la que reivindiquem".

La Cambra continuarà recollint adhesions al manifest fins els primers dies de desembre. Serà aleshores quan traslladarà al Ministeri de Foment aquesta reivindicació.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

abavi  27 de Novembre de 2015

I l'estació de Reus i el problema de l'aparcament?

I mentrestant l'estació de Reus amb greus problemes d'aparcament que fan dissuadir a bastants usuaris de fer servir el tren. I això que damunt de l'estació hi ha una gran superfície buida que es podria habilitar com a pàrking de l'estació; només (i ja suposo que això seria un gran problema pressupostari) faria falta connectar aquest aparcament amb l'estació, amb un pas elevat (suposo que mes barat i fàcil d'executar) o amb un pas soterrani.
I posats a dir-la grossa, estudiar la possiblitat de traslladar l'esctació d'autobusos de Reus a aquesta gran zona buida que hi ha damunt l'estació; però, clar, això deu ser d'ADIF i la cosa es complica.

Reportatges