Dimecres, 18 de Setembre de 2024

El CF Reus Deportiu torna a la Lliga per enfrontar-se a l'Huracán

Els roig-i-negres viatgen al camp dels valencians, en plena crisi extraesportiva

06 de Desembre de 2015, per Marc Busquets
  • El CF Reus va vèncer l'Huracán 2-0 a l'Estadi la temporada passada

    CF Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu torna a la rutina del campionat de Lliga després d’haver plantat cara a l’Atlético de Madrid a la Copa i d’haver acomiadat el capità Jaume Delgado. Els roig-i-negres, líders de la categoria amb 32 punts, juguen aquest diumenge al camp del sempre complicat Huracán valencià. Podreu seguir la transmissió en directe de l’encontre per LANOVA Ràdio a partir de les 16.45 hores.

El rival dels de González és un equip incòmode i intens, que la temporada passada es va quedar a les portes de poder disputar el play-off d’ascens a la Segona A i que enguany està vivint molts problemes extraesportius. No obstant això, els valencians han ofert fins ara un bon rendiment, i és per això que el basc ha avisat del perill del partit d’aquesta jornada.

En directe a LANOVA Ràdio

De fet, els jugadors de l’Huracán no han cobrat les tres últimes nòmines, i fins i tot han perdut dos punts per no pagar arbitratges. Fins i tot podrien ser retirats de la competició quan s’acabi la primera volta de la Lliga si no satisfan els deutes pendents. Malgrat aquesta crisi, el CF Reus Deportiu haurà de vigilar amb el potencial dels valencians.

El partit es disputarà a partir de les 17.00 hores a l’Estadi de San Gregorio de Torrent. Des d’un quart d’hora abans el podreu seguir en directe a una nova edició de LANOVA En joc, el programa esportiu de LANOVA Ràdio que ofereix tots els partits que els roig-i-negres disputen com a visitants. La transmissió la conduiran els periodistes Jordi Garcia, Marc Busquets i Jordi Benavent al 99.8 de l’FM i a lanovaradio.cat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges