Dijous, 10 d'Octubre de 2024

El PP critica que es faci pagar un euro als acompanyants per entrar al Parc de Nadal

18 de Desembre de 2015, per Redacció
  • El portaveu del PP, Sebastià Domènech

    Fabián Acidres

El portaveu del grup municipal del PP, Sebastià Domènech, ha acusat el govern de la ciutat de "manca de sensibilitat" per fer pagar un euro als acompanyats dels infants que vulguin entrar al Parc de Nadal. "Quin és l'objectiu d'aquest import? No crec que sigui evitar que vagin acompanyats, tampoc que sigui recaptatori, ja que no són grans quanitats, només em queda pensar que es tracta d'una greu falta de sensibilitat", segons Domènech.

El popular també s'ha queixat que la instal·lació de la pista de gel, "el cost de la qual i de l'ubicació se'n podria parlar", no contempla que pugui ser usada per persones amb discapacitat física o psíquica, "en no disposar de trineus o cadires adaptades". El popular ha recordat que la pista instal·lada fa uns anys sí que era accessible per a les persones amb discapacitat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  18 de Desembre de 2015

I les propostes alternatives?

En païssos més democràtics els grups de l'oposició també són capaços de presentar alternatives viables. La idea és treballar per millorar. En aquest contuverni sembla clar que l'objectiu és criticar i allunyar-se dels problemes. A qui li sembla bonic i útil?

Reportatges