Divendres, 11 d'Octubre de 2024

Cerquen voluntaris a Reus per participar en una jornada de recollida de medicaments

Els participants han d'animar els ciutadans perquè facin compres solidàries a les farmàcies

20 de Gener de 2016, per Redacció
  • Voluntàries de la Jornada de Recollida de Medicaments

    Cedida

L'ONG Banc Farmacèutic necessita voluntaris reusencs per tal de participar a la 9ena Jornada de Recollida de Medicaments, que se celebrarà el dissabte, 20 de febrer, de les 10.00 a les 14.00 hores, a les demarcacions de Tarragona, Barcelona, Madrid, Granada, Girona, Màlaga, Saragossa, Osca, Castelló, València, Sevilla i Lleida. Duarant la jornada, els voluntaris han d'animar els ciutadans a comprar un dels més de 50.000 medicaments sol·licitats per les 123 entitats assistencials de tota Espanya amb qui col·labora l'onegé. Els interessats en participar-hi es poden inscriure al web de Banc Farmacèutic.

L'any passat es van recollir 25.000 medicaments a les 550 farmàcies que van participar a la Jornada de Recollida de Medicaments. Els medicaments recollits van servir per cobrir les necessitats dels milers de persones en risc de pobresa i exclusió social que són ateses a les entitats assistencials amb qui col·labora l'ONG Banc Farmacèutic: persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d'altres.

De de Banc Farmacèuti destaquen que únicament es recullen els medicaments que les entitats assistencials han sol·licitat prèviament, ja que d'aquesta manera es focalitzen els esforços a cobrir necessitats reals i concretes. Així mateix, subratllen que en compliment de la legislació vigent, els medicaments que es recullen no són usats sinó que són comprats pels ciutadans a les farmàcies que participen a la Jornada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges