Dimecres, 02 d'Octubre de 2024

Covestro participa al ‘Greenlight for Girls’

L'activitat vol promoure la tecnologia, la ciència i les matemàtiques entre les noies

09 de Maig de 2016, per Redacció
  • L'activitat impulsa la tecnologia, la ciència i les matemàtiques entre les noies

    Cedida

La companyia química Covestro ha participat, aquest cap de setmana, en el primer esdeveniment 'Greenlight for Girls' (g4g) que se celebra a l’Estat, una jornada internacional que té l'objectiu de promoure la formació en estudis i carreres en l'àmbit científic, tecnològic, enginyer i matemàtic entre el públic femení. A través de tallers interactius, experiments i ponències impartides per voluntaris de les companyies patrocinadores, l'esdeveniment pretén apropar aquestes carreres universitàries –que normalment reuneixen un públic masculí– a joves entre 11 i 15 anys.

L'esdeveniment es va celebrar el dissabte, 7 de maig, a la Salle Campus Barcelona (Universitat Ramón Llull), i va reunir prop de 175 noies de diverses escoles. Dues doctores en química, també voluntàries de Covestro, van impartir un workshop d'un experiment interactiu, amb el qual les assistents van poder crear polímeres de colors basats en alginats (polímeres naturals).

A través d'aquesta iniciativa, Covestro vol apropar la ciència a les joves d'una manera divertida i dinàmica. "El nostre objectiu és que, en un futur, cada vegada més dones treballin als camps de la ciència, la tecnologia, la enginyeria i les matemàtiques per impulsar la innovació i enfrontar-se als reptes de la societat actual", van concloure Eva Tejada i Berta Vega, doctores en química de la unitat de negoci de CAS (recobriments, adhesius i especialitats) de Covestro i voluntàries de la jornada. "Basant-nos en la nostra experiència, creiem que l'interès del públic femení per la ciència està en auge. Les importants contribucions científiques que tant dones com homes han fet al llarg de la història són una increïble font d'inspiració, va afirmar Melissa Rancourt, Fundadora i Presidenta de l'organització Greenlight for Girls. 

Lluitant perquè les dones participin en la ciència

Greenlight for Girls (g4g) és una organització internacional dedicada a motivar i inspirar nenes de totes les edats i entorns a formar-se en estudis científics i tecnològics. Fundada fa cinc anys per Melissa Rancourt, g4g compta amb voluntaris que operen a tots els continents del món, motivant les nenes a participar en carreres formatives vinculades a la ciència, tot mitjançant diverses activitats. 

 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges