Dijous, 11 de Juliol de 2024

S'entreguen els diplomes de l'activitat 'Cap nen sense saber nedar'

Els participants de les escoles ARCE i Isabel Besora han rebut la distinció aquest dimecres

11 de Maig de 2016, per Redacció
  • Els alumnes de les escoles ARCE i Isabel Besora han rebut el diploma aquest dimecres

    Cedida

  • Cedida

Amb el repartiment de diplomes a cada un dels alumnes de les 31 escoles participants finalitza el programa “Cap nen sense saber nedar” corresponent al curs escolar 2015-2016. En total 1.311 alumnes de segon de primària i de les escoles d’educació especial han completat les 20 sessions del programa, que han permès als participants assolir l’autonomia bàsica per desenvolupar-se en el medi aquàtic o millorar la tècnica i el nivell de partida dels alumnes a l’inici del curs escolar.

El curs, que es desenvolupa a les piscines cobertes del CN Reus Ploms i del Reus Deportiu, inclou l’execució tècnica de professionals d'aquestes entitats i té el suport de monitors especialitzats per cobrir les necessitats dels 87 alumnes d’educació especial o d’integració als quals s’adapta el contingut del programa.

Juntament amb el diploma, les famílies reben l’avaluació dels diferents aspectes valorats en els apartats de familiarització amb el medi aquàtic, com ara propulsió i coordinació, respiració i apnea i també aspectes derivats de l’actitud a l’activitat, l’assistència i el nivell global assolit.

Aquest dimecres s'ha realitzat l'acte de lliurament dels diplomes corresponents a les escoles ARCE i Isabel Besora, al qual han assistit l'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d’Esports, Jordi Cervera i la regidora d'Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital cap nen sense nedar diplomes

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges