Dissabte, 17 d'Agost de 2024

Els Casals d'Estiu ofereixen 3.210 places setmanals a Reus

L'Ajuntament de Reus programa les activitats d'estiu junt amb les entitats

25 de Maig de 2016, per Redacció
  • Presentació de les activitats d'estiu

    Cedida

L’Ajuntament i les entitats de la ciutat treballen conjuntament en el disseny del programa d’Activitats d’Estiu 2016. Un any més, els infants i joves podran gaudir de desenes de propostes lúdiques, educatives i culturals. La programació continua oberta a les propostes que encara poden fer els col·lectius.

Els Casals d’Estiu proposen un gran ventall d’activitats. Estan basats en l’educació en el lleure, en el treball cooperatiu i en l'equip. Entre les activitats que es fan hi ha jocs d’interior i exterior, jocs d’aigua, danses i cançons, gimcanes, tallers, sortides de proximitat i esportives. Els casals estan organitzats per les associacions de mares i pares i les entitats de lleure, van dirigits a infants d’entre 3 i 12 anys i es realitzen majoritàriament entre el 27 de juny i el 9 de setembre, a les seus de les entitats o a les escoles. S’organitzen de dilluns a divendres, 9 del matí a 1 del migdia, amb la possibilitat de serveis d’acollida i menjador. En total se n'organitzen 5: Casal de Lleure, Casal Joan Rebull, Casal Pi del Burgar, Casal Fem-nos Amics i Casal La Vitxeta.

Els 5 casals ofereixen durant tot l’estiu 3.210 places setmanals. Cada entitat organitzadora tramita les inscripcions al seu casal, de forma presencial i en línia. L’Ajuntament, amb la col·laboració d'entitats i institucions, organitza casals específics: un de primera infància, de 0 a 3 anys, i germans fins a 6 anys, i un altre adaptat, amb equinoteràpia, tallers de creativitat i activitats a la piscina, entre d'altres. Des de la regidoria d’Esports també es col·labora amb diverses entitats esportives.

Des de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través del Casal de Joves la Palma, es promouen també activitats d’estiu i, a més, es dóna suport a diferents activitats organitzades per col·lectius i entitats de la ciutat.

Les inscripcions a les activitats de Joventut comencen l’1 de juny. Tota la informació actualitzada estarà disponible al web de Joventut i a l'espai 'Enganxa’t a l’estiu', al web reus.cat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges