Dissabte, 20 de Juliol de 2024

El bar musical Absenta de Reus compleix 10 anys

26 de Maig de 2016, per Redacció
  • Una actuació musical al bar Absenta

    Cedida

El bar musical Absenta compleix el pròxim mes de juny 10 anys. Per celebrar-ho s'han programat més d'una desena de concerts en directe i actuacions. El tret de sortida de la celebració serà el 3 de juny, amb la sessió 'DanceHall Area', a partir de dos quarts d'11 de la nit, a càrrec de DiFarm. Dissabte 4, a la mateixa hora, la banda Soul Machine interpretaran èxits internacionals de la música soul. Tancarà la nit SanVinili amb una sessió musical.

El dijous 9 de juny, a dos quarts d'11, es reprendrà la celebració amb una edició especial del XXIII Cabaret Bizarro. L'endemà, també a dos quarts d'11, s'oferirà l'actuació en directe de Las XL i DJ Purple Child. El dissabte 11 de juny es gaudirà de la música en viu de la vigatana Joana Serrat i el reusenc Silvio Álvarez. Tot seguit i per tancar el cap de setmana, sessió 'Nits d'Indi' amb el disjòquei Dalmau.

El darrer cap de setmana de festa s'iniciarà el dijous 16 de juny, a dos quarts de 12 de la nit, amb la música de Tremenda Muela. Divendres, a la mateixa hora, agafarà el testimoni l'esperada actuació de El serio i DJ Pantoja amb sessió final de DJ Kritter. Per últim, dissabte 18 de juny, a dos quarts d'1 del migdia, s'oferirà un vermut popular amb la música de la Swing TGN. A la nit, gran sessió musical amb l'ametllatà Miqui Puig, on també es farà el sorteig de la cistella del desè aniversari, que posarà el punt final a la commemoració del desè aniversari del bar musical reusenc Absenta.

Tots els actes seran gratuïts a excepció dels concerts dels dies 11 i 17, que l'actuació en viu serà limitada en aforament i tindrà un cost de 3 euros amb consumició inclosa. El dia 10 la taquilla serà inversa. Les entrades es poden comprar anticipadament a l'Absenta a partir del 3 de juny.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges