Diumenge, 21 de Juliol de 2024

La visita a l'Institut Pere Mata estrena una audioguia gratuïta en quatre idiomes

Més d'11.000 persones van visitar el pavelló dels distingits d'aquest espai modernista

22 de Juny de 2016, per Redacció
  • La visita a l'Institut Pere Mata inclou una audioguia gratuïta

    Cedida

L'Agència Reus Promoció posa en marxa un nou servei d'audioguies per la visita al pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata, en català, castellà anglès i francès. El nou servei s'inclou dins el preu de l'entrada. El visitant, amb el suport de l'audioguia, realitza un recorregut per l'exterior, la planta baixa i la primera planta del pavelló dels distingits amb 10 punts d'explicació, que es complementen amb 10 punts més que ofereixen una explicació complementària (com per exemple, les característiques del Modernisme o l'evolució que ha tingut l'Institut Pere Mata).

Tot el recorregut està explicat per un narrador i en alguns moments també participa un personatge que representa al Dr. Briansó, impulsor del projecte de l'Institut Pere Mata. Sota la supervisió de Reus Promoció, l'empresa Flexiguia audioguías s'ha encarregat de la producció i posada en marxa d'aquest nou servei, des del disseny de l'itinerari audioguiat fins a la traducció i locució de les explicacions, passant per l'elaboració del contingut dels guions de visita.

Durant l'any 2015 un total de 11.454 persones van visitar el pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata amb els servei de visites que organitza Reus Promoció. L'horari de visita turística és de dilluns a dissabte, d'11 del matí a 1 del migdia, i de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda. L'entrada es pot adquirir en el moment de la visita o bé anticipadament al Gaudí Centre.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges