Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Els centres cívics oferiran cursos a l'estiu per primera vegada

Aquest divendres res realitza la festa Holy Reus Adolescents.cat, a la plaça del Baluard

30 de Juny de 2016, per Ana Ballesteros
  • La Xarxa de Centres Cívics oferirà tallers i activitats al llarg de l'estiu

    Reu Digital

La Xarxa de Centres Cívics i el Casal de les Dones de l’Ajuntament de Reus programen, per primera vegada, activitatsdurant els mesos de juliol i agost, amb l'objectiu de donar continuïtat a la tasca realitzada ruant tot el curs. La programació estiuenca inclou tertúlies d’idiomes, en diferents llengües i amb professors nadius d’anglès, alemany, francès i català; projeccions de documentals de viatges, es visualitzaran els de ciutats com Nova York, Butan, Índia i Japó; cinefòrums sobre psicologia; sortides per conèixer el patrimoni cultural de Reus, es visitarà el Refugi de La Patacada, Ara Toca Festa, Bòbila Sugranyes o la visita exposició de ‘Toda, un reusenc polièdric’; i una mostra de les activitats que els equipaments municipals programen al llarg del curs com gospel, ball, cuina, ioga, percussió o tai-txi.

El Casal de les Dones també se suma a la programació d’activitats d’estiu amb l’objectiu de donar continuïtat a la seva tasca de foment a la participació activa de les dones. En aquest sentit s’oferiran tallers de mandales, d’intercanvi d’amanides i cuina fresca per l’estiu, el micro-taller ‘Construint la feminitat’, el micro-taller ‘Mindfulness’, el micro-taller de ‘Risoteràpia’ i el monogràfic ‘Estrena’t per ser feliç’.

Activitats del Casal de Joves

A banda d’aquests tallers, l’oferta d’estiu se suma a les activitats que el Casal de Joves també ha programat per als mesos de juliol i agost que s’inicien aquest divendres, 1 de juliol, amb la festa Holy Reus Adolescents.cat, que es realitzarà a la plaça del Baluard i començarà a les 6 de la tarda, fins les 9 del vespre. Entre les possibilitats estiuenques que es posen a l’abast dels joves aquest mes de juliol hi ha un taller de teatre i activitats esportives que es repartiran per diferents pistes i espais de la ciutat. A més, durant el mes d’agost, hi haurà un curs de monitors i premonitors, i tallers de cuina, ball urbà, fotografia mòbil, luminogrames i de l'aplicació Inventor.

Amb aquestes activitats, l’Ajuntament de Reus no amplia personal als centres cívics sinó que es reorganitzaran els horaris per tal d’oferir una continuïtat de les tasques que es realitzen en aquests equipaments municipals, ja que més de 3.000 usuaris han participat durant el curs ordinari 2015-2016 en els 257 cursos i tallers organitzats als centres cívics. 

Per consultar els horaris i dies de les activitats, cliqueu en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges