Divendres, 11 d'Octubre de 2024

La Diputació destina 40.000 euros a la teleassistència domiciliaria i el Banc de productes a la demarcació

Actualment aquests tipus de serveis atenen 3.300 persones al Camp de Tarragona

01 d'Agost de 2016, per Redacció
  • Josep Poblet i Ramón Grau a la signatura del conveni

    Cedida

La Diputació de Tarragona ha signat un conveni amb la Creu Roja per tal de contribuir amb els serveis de teleassistència domiciliària i el Banc de productes de suport al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, els quals atenen actualment prop de 3.300 persones. L’entitat destina 40.000 euros per desenvolupar aquest serveis, gràcies a aquest acord signat entre el president de la Diputació, Josep Poblet i el president del Comitè Provincial de Creu Roja Espanyola a Tarragona, Ramon Grau.

La meitat de l’import servirà per adquirir aparells per fomentar la teleassistència entre ajuntaments i consells comarcals i que beneficiarà a persones majors de 65 anys o amb dependència amb les necessitats bàsiques cobertes i que passin soles la major part del temps. Els beneficiaris disposaran d’un terminal que s’instal·larà al seu domicili i d’una unitat de control remot en forma de penjoll o polsera que estarà connectat permanentment amb el centre d’atenció.

L’altra meitat servirà per adquirir productes de suport per fomentar el Banc de Suport entre ajuntaments i consells comarcals de la demarcació, destinat a persones amb dificultat de mobilitat o discapacitat permanent o transitòries de menys de 65 anys i dificultats econòmiques.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges