Dimarts, 30 de Juliol de 2024

La iniciativa 'Reus Ocult' supera les 6.800 visites durant el cap de setmana

S'ha multiplicat per 4 el nombre de visitants respecte l'any passat

19 de Setembre de 2016, per Redacció
  • Visita al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata

    Cedida

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la segona edició del 'Reus Ocult', organitzada per l'Associació Espais Ocults. Durant dos dies s'ha ofert la possibilitat de gaudir de visites guiades a 12 edificis de la ciutat i la iniciativa ha superat les 6.800 visites, multiplicant per quatre les xifres de l'any passat.

En aquesta edició s'han pogut conèixer espais emblemàtics com la Casa Gasull, el Pavelló dels Distingits o l'Escola Prat de la Riba, així com espais poc coneguts com el Mas d'en Vilella o la Llotja, entre d'altres.

A causa de la gran afluència de públic, s'han hagut de triplicar els torns. Els edificis més visitants han estat la Casa Gasull i l'Institut Pere Mata, seguits del Palau Boule i el Mas d'en Vilella. A més, la iniciativa ha comptat amb un centenar de voluntaris, els quals han fet de guia en el seu emplaçament.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pedro  19 de Setembre de 2016

todo perfecto, menos la visita al Mas Vilella

Que gran decepción el exterior del Mas Vilella perfecto en su renovación, la gran sorpresa fue al entrar en el Mas, no queda nada de lo antiguo, lo han adaptado para la vida moderna, incorporando un ascensor y decoración muy actual, lo cierto es que yo pensaba que este Mas estaba catalogado por nuestro ayuntamiento, no entiendo nada, la gran vidriera de colores que era espectacular la han sustituido por un simple cristal transparente, así sin mas, no se lo que ha pasado, este Mas es de los ordenación que dirige el colegio adjunto, la pregunta es como el ayuntamiento no ha controlado esta remo delación, yo sabia que cuando tenias un establecimiento catalogado no podías cambiar nada de nada, solamente lo podías restaurar, supongo que se ha hecho la vista gorda y se ha dejado pasar el control, que lastima

Reportatges