Dilluns, 05 d'Agost de 2024

Josep Maria Cruset presenta candidatura per liderar el PDC al Camp de Tarragona

L'alcalde de Riudoms i vicepresident de la Diputació ja és l'actual president de la Federació de CDC

20 de Setembre de 2016, per ACN
  • L'alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset

    ACN

Josep Maria Cruset repetirà, amb tota probabilitat, com a president de la nova executiva territorial del Partit Demòcrata Català (PDC) al Camp de Tarragona. Segons ha confirmat ell mateix en declaracions de l'ACN, ha presentat una candidatura amb tretze persones que donen representativitat a tot el territori. Cruset, alcalde de Riudoms (Baix Camp) i vicepresident de la Diputació de Tarragona, ha explicat que entoma aquesta etapa amb "molta il·lusió" davant d'un "repte important" tant pel moment polític com pel partit. Malgrat que hi ha temps fins aquest dimarts al vespre per presentar candidatures, tot apunta que la de Cruset serà la única. En l'executiva del Camp de Tarragona, Cruset estarà acompanyat per dos vicepresidents de les dos ciutats més grans: Oriol Vàzquez (Tarragona) i Cori Vidal (Reus). Aquesta última és la dona de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Josep Maria Cruset ja és actualment, i des de fa quatre anys, president de la Federació de CDC a Tarragona. A més de Cruset, Vàzquez i Vidal, hi ha deu persones més que configuren la candidatura: Manuela Moya (Vila-seca), Marc Montagut (Salou), Pep Nolla (Els Pallaresos), Mercè Dalmau (Cambrils), Juanjo Garcia (Alforja), Mònica Boquera (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant), Marc Ayala (Valls), Dolors Ferré (Valls), Marc Rovira (Barberà de la Conca) i Meritxell Cardona (Cornudella de Montsant).

Segons ha definit el mateix Cruset, la seva candidatura està fonamentada en el món local i és molt transversal amb representació de tot el territori, a excepció del Baix Penedès que aquest cop tindrà federació pròpia amb l'Alt Penedès, Garraf i l'Anoia. "Fa setmanes que hi estem treballant amb l'equip per definir el projecte polític i de partit que volem", ha manifestat Cruset.

Sobre el fet que hagi decidit repetir, ell ja és el president de la Federació de CDC a Tarragona, Cruset ha explicat que la renovació pot venir per molts àmbits i no només el de les persones. "També es pot canviar el mode organitzatiu, les idees i els projectes", ha assegurat. Amb tot, malgrat que ell repeteix, ha subratllat que en el conjunt de la candidatura es fa una renovació molt important respecte l'actual direcció de CDC.

A més de les tretze persones que configuren la candidatura del PDC per liderar el Camp de Tarragona, Cruset ha avançat que es fa una proposta d'òrgan complementari que és l'anomenat consell de vegueria on s'afegeixen més persones per configurar un equip de treball d'entre 25 i 30 persones.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

josep  23 de Setembre de 2016

Parque no comenseu tornan als

Parque no comenseu tornan als diners robats pel partit,,no dit vosaltres,al partit, parque son los mateixos gosos am diferent collar,i aixi comensariem a creure,alguns no tenin la memoria curta

Incrèdul  21 de Setembre de 2016

Incrèdul

Com a militant del PDC això no és el que ens van prometre al congrés fundacional. Anem cap a la desintegració, i no sóc cap rebotat amb el partit, però veient la llista, i si també veieu les llistes comarcals…és per anar a pixar i no treure gota. On queda la separació càrrecs electes-partit? Això és la nova política? Una militància plena de funcionaris, endollats variats..tots al servei de càrrecs que són supermans, que poden compatibilitzar fins a sis càrrecs entre electes-dipus-genes-partit i un llarg etcètera. Els altres partits no ho fan millor, el problema és que als convergents ens van prometre un partit modern i radicalment democràtic. I espereu-vos que a Tarragona ciutat la llista ja serà per fugir corrents

Jesus  20 de Setembre de 2016

No

No creo que su partido,pueda ser lo
Que era,an creado mucha disulucion en la provincia,mucha gente esta mas a favor de democratas,por dolidos ,de como se los a tratado,gente de su partido,con traiciones,i mentiras,i escondiendose que son decisiones politicas,

Reportatges