Dimarts, 30 de Juliol de 2024

Creu Roja té gairebé 2.500 voluntaris a la demarcació

A nivell estatal, la xifra ascendeix a més de 200.000 ciutadans

05 de Desembre de 2016, per Redacció
  • Creu Roja compta amb prop de 2.500 voluntaris a la nostra demarcació

    Judit Fernàndez/ El Punt Avui

Amb motiu del dia internacional del voluntariat, Creu Roja ha analitzat recentment el perfil, les motivacions i el grau de satisfacció de les més de 12.000 persones que realitzen la seva activitat voluntària en l'organització, per conèixer "la seva percepció, les expectatives que tenen sobre la seva activitat, així com les seves propostes de millora quant a la seva labor voluntària" segons s'ha apuntat des de l'entitat. El voluntariat de Creu Roja Tarragona és actualment de 2490 persones i està compost per un 53% de dones i un 47% d'homes.

El grup d'edat més nombrós se situa en el de les persones d'entre 21 i 30 anys, el 25% del total. En una enquesta realitzada per l'entitat, el nivell de satisfacció dels voluntaris és alt o molt alt en el 79,2%, i el 76'8% assegura que té previst continuar amb la seva tasca de cara a l'any vinent, segons Creu Roja. Entre els motius pels quals els voluntaris van decidir implicar-se en la causa de l'entitat, el 89% apunta que ho va fer perquè se senten "socialment compromesos", el 78,2% ho van fer perquè "admiren la feina que es realitza a la Creu Roja" i el 70,6% ho va fer "per aprofitar el temps i sentir-se útils".

Més de 205.000 persones són voluntàries de Creu Roja Espanyola. Qui estigui interessat en informar-se per iniciar un voluntariat pot fer-ho en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges