Diumenge, 28 de Juliol de 2024

Les pistes exteriors i el refinançament del deute del Reus Deportiu, els principals objectius de Ton Roig

Es presenta oficialment la candidatura alternativa a Mònica Balsells al Reus Deportiu

31 d'Octubre de 2017, per Josep Gallofré
  • Ton Roig, al centre, amb els altres membres de la candidatura

    Josep Gallofré

Ton Roig ha presentat oficialment la seva candidatura a la presidència del Reus Deportiu, aquest dilluns. El que fou delegat de l'equip d'hoquei patins durant dècades compta amb un equip format per 12 membres. Entre els principals objectius de Roig al seu programa electoral destaca el cobriment de les pistes exteriors i la negociació del deute que té el club amb l'Institut Català de Finances. "Hem de parlar amb ells i arribar a un acord", ha afirmat, i ha afegit que ja han planificat diverses maneres d'eixugar el deute.

El candidat a la presidència del Reus Deportiu també ha assegurat que les pistes exteriors "són un dels nostres projectes importants". En aquest sentit, Roig i ha explicat que ja compta amb dues propostes per fer el cobriment. Així mateix, ha anunciat que ja té lligats dos patrocinis "importants" per tal de sufragar les necessitats econòmiques de totes les seccions que competeixin professionalment i cobrir "les màximes despeses".

Un equip d'hoquei amb jugadors de la casa

"Amb 3 o 4 anys volem rebaixar el pressupost del primer equip d'hoquei patins", ha dit Ton Roig. D'aquesta forma, l'objectiu de la candidatura és fer un equip amb jugadors de la base i de la ciutat. El candidat pensa que igualment l'equip "pot tenir molta qualitat" i que la intenció és "recuperar jugadors que han marxat del club".

En referència a la seva candidatura, Roig s'ha definit com una persona que sempre ha servit al Reus Deportiu "des de l'any 1955". "Som persones treballadores que hem fet un programa amb l'objectiu de poder tirar tots els punts endavant". Abans de començar les eleccions, la proposta alternativa a Mònica Balsells va fer dues reclamacions a la junta electoral. La primera va ser acceptada, mentre que la segona es va desestimar. Davant d'aquesta situació, Ton Roig ha assegurat que a partir d'ara "tornem a començar i partim de zero". "Pel que respecta a nosaltres, farem una campanya neta", ha dit.

La candidatura de Ton Roig, a més d'ell com a presidenciable, està formada per Jordi Piñol, Jordi Martínez, Joan Carles Barbé, Àngels Niñerola, Jordi Llurba, Fina Fontgibell, Eduard Martínez, Judith Gay, Jordi Salvadó, Mònica Pérez, Paqui Lafuente i Mònica Moyano.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges