Divendres, 26 de Juliol de 2024

Fer-se forts a l'Estadi

El CF Reus rep a l'Albacete amb la novetat en la convocatòria de Lekic

17 de Novembre de 2017, per Josep Gallofré
  • Gus Ledes celebra el gol contra l'Sporting de Gijón

    CF Reus Deportiu

El CF Reus només pensa en aconseguir els 3 punts aquest dissabte davant de l'Albacete, a les 8 del vespre a l'Estadi. Els roig-i-negres tenen una bona oportunitat per tornar al rumb del triomf després de la derrota a Cádiz i fer-se forts a casa. De nou, en cas de victòria, els homes d'Aritz López Garai tornarien a mirar cap amunt. Tot i això, els manxecs no posaran les coses gens senzilles. Amb l'arribada d'Enrique Martín a la banqueta, el rival del Reus ha redreçat la seva situació en la classificació i suma 5 encontres sense perdre.

"És un equip que va creixent partit a partit". Així ha resumit la trajectòria de l'Albacete a Segona Divisió el tècnic del Reus, Aritz López Garai. Amb 14 jornades disputades, els manxecs sumen 16 punts, tres menys que els roig-i-negres, i se situen en la setzena posició. Tot i això, només es troben a 3 de les places de descens. Garai ha definit el rival de dissabte com un equip "amb molta solidesa defensiva i que són molt intensos, treballen junts defensivament i tenen bons jugadors en la línia ofensiva com Susaeta, Zozulya, Joan Erice, Héctor o Vela".

Després de 14 encontres, la Liga123 es troba al primer terç. Per a Garai, el procés d'adaptació a la nova temporada "és bo" i en l'àmbit de joc "hem tingut bons moments". El tècnic basc també assumeix que pel que fa a punts "tenim allò que ens mereixem", tot i que "l'equip cada cop va a més". Així mateix, l'entrenador reusenc lamenta les lesions "en la línia ofensiva" i considera que aquest fet "ens ha afectat".

Lekic, la novetat

López Garai ha anunciat durant la roda de premsa prèvia al partit amb l'Albacete que Lekic anirà convocat després de superar la seva lesió. A més, no descarten que surti d'inici formant parella amb Edgar Hernández i jugar amb dos puntes. "Segurament el veurem sobre la gespa", ha avisat. El preparador reusenc també té a la seva disposició Migue García si ho creu oportú, mentre que Santamaría, Juan Domínguez, Carbia, Guzzo i Máyor són baixa. En referència a Vítor Silva, que va tornar a competir fa dues jornades, creu que "cal anar amb compte" i que no està per "jugar d'inici 70 minuts".

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges