Dilluns, 22 de Juliol de 2024

Tarragona recuperarà el festival d’estiu i tornarà a programar al Camp de Mart

La regidora de Cultura i Festes, Begoña Floria, diu que s'englobarà el festival d'estiu "amb un nou enfoc" i iniciatives com el FITT o els concerts de la TAP

02 de Desembre de 2017, per Infocamp
  • La carpa de l’auditori del Camp de Mart no estaria tan malmesa com es pensava inicialment

    Cedida

L’Ajuntament de Tarragona recuperarà el festival d’estiu al 2018, amb un nou enfoc, i tornarà a programar al Camp de Mart, segons ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Begoña Floria, en una entrevista a Tarragona Ràdio. La voluntat del consistori passaria per dissenyar una temporada potent durant aquests mesos, unificant les propostes que arribin per part d’altres agents culturals. Aquí s’englobarien iniciatives com el Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) o els concerts i activitats programades a la Tarraco Arena Plaça (TAP), entre d’altres.

Cal recordar que aquest 2017, i com aposta de Josep Maria Prats, exconseller de Cultura fins el passat octubre, no hi ha hagut festival d’estiu per reforçar el FITT i els espectacles al carrer. Floria ha anunciat que es recuperarà el festival d’estiu però que se li donarà un tomb, amb canvi de nom i també de continguts. Segons es desprèn dels plans de l'equip de govern, el Camp de Mart es posarà a punt, amb millores als accessos, grades i camerinos, i podrà recuperar l’activitat cultural. Floria celebra que la carpa de l’auditori del Camp de Mart no estigui tan malmesa com es pensava. Segons els tècnics que l’han avaluat, pot durar uns cinc anys més i això els dóna marge per poder actuar amb tranquil·litat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges