Diumenge, 08 de Setembre de 2024

El BIT FC s'entrena amb el CF Reus aprofitant una visita a Catalunya

El conjunt xinès, del qual el Reus n'és accionista, estarà fins al 18 de desembre al territori

06 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Un jugador del BIT FC, durant l'entrenament amb el primer equip del CF Reus

    Cedida

Una expedició del BIT FC, club xinès del qual el CF Reus n’és accionista de referència, es troba de visita a Catalunya. Des del 27 de novembre fins al 18 de desembre, deu futbolistes i quatre membres del cos tècnic del conjunt universitari de Beijing realitzen una estada al territori amb l’objectiu d’estrènyer lligams amb l'equip reusenc i accelerar l’aprenentatge de la metodologia del club mitjançant diversos entrenaments, xerrades formatives i treballs de tecnificació individualitzats.

En aquestes tres setmanes, el BIT FC s’exercitarà tots els matins als camps annexos a l’Estadi Municipal de Reus i, a les tardes, els futbolistes i cos tècnic del conjunt xinès s’integraran als entrenaments del CF Reus B Cambrils i del Juvenil A. El passat diumenge, 3 de desembre, el BIT FC i el primer equip del CF Reus va realitzar un entrenament conjunt dirigit per Aritz López Garai.

Més enllà d’aquests entrenaments, el BIT FC també seguirà de ben a prop el dia a dia del CF Reus Deportiu. L’expedició del conjunt xinès ja va assistir al partit contra el FC Barcelona B i tenen previst veure presencialment tots els duels que el primer equip i el filial disputin a casa. A més, els integrants del BIT FC també realitzaran diverses visites turístiques a Reus i diverses poblacions de Catalunya per tal de conèixer millor el territori i país.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics