Divendres, 19 de Juliol de 2024

El Reus B Cambrils cau derrotat davant l'Hospitalet

El filial roig-i-negre ha encaixat dos gols ben aviat i no ha sabut reaccionar

04 de Març de 2018, per Redacció
  • Els roig-i-negres no han pogut sumar davant el segon classificat, l''Hospi'

    CF Reus

El Reus B Cambrils ha caigut derrotat per 0 gols a 2 davant el Centre d'Esports L'Hospitalet aquesta tarda al Nou Municipal de Cambrils. Els d'Albert Company no han pogut frenar el gran estat de forma dels hospitalencs. Els blanc i vermells n'han tingut suficient en els primers 20 minuts de partit, ja que han anotat els dos gols que els hi han donat el triomf.

Els jugadors de Xavier Molist s'han avançat ben aviat, al minut 9 amb una diana de Jae Dambelly, i han ampliat l'avantatge des del punt de penal, obra de Miquel Ripoll al minut 15. Minuts abans del segon gol visitant, el local Xavi Jaime ha enviat la pilota al pal, en una gran rematada. El segon classificat s'ha mostrat sòlid en defensa i ha mantingut el resultat fins al final del partit.

Amb aquesta derrota, el filial roig-i-negre manté la novena posició amb 41 punts, situat a la zona còmoda de la taula. Sis punts són els que el separen de la promoció d'ascens i 17 del descens. El pròxim enfrontament del Reus B Cambrils serà diumenge vinent al camp del Castelldefels, el quinzè classificat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges