Dimecres, 02 d'Octubre de 2024

El CF Reus B Cambrils finalitza la temporada amb un empat a domicili

Els roig-i-negres empaten a 1 al camp de l'Horta i es classifiquen a la 14a posició amb 47 punts

13 de Maig de 2018, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un partit del filial roig-i-negre

CF Reus

El CF Reus B Cambrils finalitza la seva primera temporada a Tercera Divisió amb un empat al camp de la Unió Atlètica Horta (1-1). Els roig-i-negres posen fi a la lliga ocupant la 14a posició amb 47 punts i compleixen l'objectiu marcat a principi de temporada: la permanència.

Barcelonins i reusencs han disputat un partit igualat i atractiu amb diverses ocasions de gol, però no ha estat fins a la represa quan s'ha mogut l'electrònic.  Al primer període tots dos equips han gaudit de clares ocasions de gol. Per part del Reus B, ho han provat sense fortuna Cristian Márquez i Guerrero.

En la represa, els d'Albert Company han sortit endollats i han trobat el camí del gol al minut 60. Una centrada de Guerrero des de la banda dreta l'ha rematat Arjona al fons de la xarxa. Però el filial no ha estat capaç d'aguantar el resultat en els 30 minuts restants, i al 74 el davanter blanc-i-negre Marc Rio ha restablert l'empat. La igualada ha donat energia a reusencs i barcelonins  i ambdós han gaudit d'una clara ocasió de gol en els últims sospirs, però sense sort. Finament, repartiment de punts per tancar la temporada. Els roig-i-negres finalitzen el curs amb 12 victòries, 11 empats i 15 derrotes.