La segona edició de les jornades gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de tardor arrenca aquest cap de setmana amb les propostes culinàries de 16 restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja. Del 6 al 21 d’octubre, aquests establiments oferiran plats i menús amb l’arròs com a protagonista, acompanyat dels productes típics d’aquesta època.
Arròs melós amb llagostins i carxofa, arròs caldós amb secret ibèric i rovellons, arròs de cranc blau i bolets, 'risotto' de bolets amb pernil i poma o arròs amb bacallà i verdures a la brasa, que s’ha pogut degustar a l’acte de presentació, aquest matí, al restaurant Limonero, són algunes de les propostes d’aquesta edició.
A la presentació de les jornades, que ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Yolanda Pérez i els restaurants participants, l’alcalde, Fran Morancho, ha explicat que les jornades ajuden a promocionar els establiments de restauració locals però també el municipi, i que, en definitiva, “tots hi sortim beneficiats”. A més, ha remarcat que aquesta edició compta amb quatre restaurants de Mont-roig, que també s’han volgut sumar a la iniciativa i que això permetrà donar a conèixer als visitants "un municipi divers amb oferta gastronòmica i de qualitat repartida per tot el terme municipal".
La Cuina de l’Arròs de tardor permetrà degustar diverses propostes d’arròs a preus aptes per a tots els públics, que oscil·len entre els 6 euros i els 16 euros els plats, i els 18 euros i els 24 euros els menús.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics