Dimecres, 24 de Juliol de 2024

El que de debò desvirtua la Lliga

28 de Gener de 2019, per Marc Busquets

El jutge de disciplina social de La Liga s'ha pronunciat aquest dilluns sobre el futur del CF Reus. El càstig, gràcies al senyor Joan Oliver, comporta un període de tres anys d'expulsió de la competició professional i una multa de 250.000 euros. El president de l'ens regulador del campionat, Javier Tebas, fa dies que diu que les mesures provisionals ja aplicades es devien a la voluntat de preservar la puresa del joc. 

Quan es va emetre el dictamen del jutge instructor, el CF Reus comptava amb 12 fitxes professionals. Això, per a l'ínclit Tebas, desvirtua la competició. L'adultera. El curiós, però, és que l'equip roig-i-negre en tenia 13 quan va debutar al campionat d'enguany, l'agost de l'any passat, al camp de la UD Las Palmas. Llavors, ves per on, a Tebas tot li va semblar normal i va permetre que els de Bartolo iniciessin el seu particular via crucis que ens on ha dut on som. 

Amb els últims resultats, el CF Reus s'ha quedat a tan sols dos punts de la salvació. A dos punts. I això que ha disputat dos encontres menys que la resta, abans de ser expulsat. En conseqüència, és una obvietat que el que desvirtuarà l'anomenada millor lliga del món és una segona volta amb un conjunt menys i un altre descansant a cada jornada. Si es volia garantir l'emoció, de fet, els partits que els roig-i-negres haurien jugat serien clau en la resolució de la zona baixa de la taula. 

El que desvirtua la competició, ara i sempre, és que un professional amb contracte amb vigor s'hagi negat a jugar més amb la samarreta roig-i-negra perquè un històric del futbol estatal se'l volia endur. El que denigra La Liga 123 és que ara es doni per bo un document signat per algú, Oliver, de qui mesos enrere ningú es refiava quan demanava temps, marge de maniobra o presentava papers a Madrid. El que ennegreix la Segona Divisió és que s'hagin anunciat fitxatges de jugadors sense ni tan sols el vistiplau de la RFEF. 

Vagin o no de farol, els nord-americans han fet part dels deures. Han presentat la documentació pertinent, han presentat al·legacions i per endavant tenen el majúscul repte de reconstruir can Reus. La millor notícia de totes és que ens hem lliurat d'Oliver. I algú, qui sigui, pot exigir-li responsabilitats legals pel mal fet al CF Reus. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Ganxet  28 de Gener de 2019

Cuan

tenia de baixa el Sevilla o el Celta, y "por ser vos quien sois" varen fer la "chapuza" que avui es manté a la 2, allò no va distorsionar res? TEBAS ets patètic, també cap la posibilitat que arribi a una entesa amb els americans per partit que vol jugar a MIAMI aprofitant que ells son d allí. Tebas recorda que ets un assalariat dels clubs i vius d ells, MANIPULADOR.

Reportatges