Dimarts, 23 de Juliol de 2024

El Museu de Reus organitza un cicle de visites guiades durant els mesos de maig i juny

El propòsit d'aquesta acció és donar a conèixer les exposicions que en aquests moments té a les seves sales i equipaments patrimonials

02 de Maig de 2019, per Redacció
  • Exposició dedicada a la ballarina Roseta Mauri

    Cedida

El Museu de Reus ha preparat una programació de visites guiades a les exposicions que té en aquests moments a les seves diferents sales i equipaments patrimonials, unes visites que s’allargaran durant tot el mes de maig i també el juny i que en alguns dels casos seran gratuïtes.

Els interessats a assistir a aquestes visites guiades cal que facin una reserva prèvia al telèfon (977 010 660) o a la recepció del Museu de la raval de Santa Anna, de dimarts a dissabte, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i de 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Programa de visites

Les visites programades són les següents: els dissabtes 4 de maig i 1 de juny, el museu del raval de Santa Anna acull, a les 11 del matí, un recorregut per l'exposició 'Roseta Mauri, el valor de l'esforç', i a les 12 del migdia per la mostra 'Un reusenc a la Guerra del Rif'. Ambdues són amb entrada gratuïta.

D'altra banda, el Museu de Reus també organitza, els dimecres 8 de maig i 5 de juny, a les 5 de la tarda, una visita a la Bòbila Sugranyes (amb una entrada general de 3 euros i 2 euros amb descompte per a majors de 65 anys i menors de 14 anys), i a dos quarts de 6 de la tarda, al Refugi de la Patacada (amb els mateixos preus).  

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges