Ja fa un temps que els cuiners s'han convertit en estrelles mediàtiques, i justament d'aquest 'star-system' televisiu, ens arriba David Marsal, el nou director gastronòmic de Lumine, el centre d'oci situat a tocar de Port Aventura. L'espai té la intenció de promoció la gastronomia dels seus restaurants i a tal efecte s'ha fet amb el serveis de David Marsal, un tarragoní afincat a Madrid durant els últims anys.
Marsal ha treballat amb els gran noms de la cuina catalana com Ferran Adrià, els germans Roca, Sergi Arola o Carme Ruscalleda. Però la popularitat li ha arribat ens els últims anys, amb la participació com a cap de gastronomia de la productora Endemol, responsable del fenomen televisiu 'Mastechef'.
David Marsal torna a Tarragona "il·lusionat per un projecte ambiciós" basat en la cuina mediterrània de qualitat i amb aportacions de cuines exòtiques com l'asiàtica. La innovació i la barreja d'elements és un altre dels seus trets característics que buscaran que Lumine esdevingui un referent en gastronomia a la Costa Daurada.
Ja fa 10 anys que Lumine és present a Salou, i per aquest motiu volen créixer amb la construcció de nous habitatges i un centre comercial que es farà realitat en els propers anys. En l'actualitat Lumine disposa de tres camps de golf, dos de 18 forats i un de petit de 9 forats. Aquests camps de gols van ser dissenyats pel golfista australià Greg Norman. El 'tauró blanc', renom amb el que es coneixia Greg Norman, va ser 330 setmanes el número 1 del circuit de golf a finals dels 80 i principis dels 90 dels segle passat.
Lumine és un centre d'oci estival on, a més dels camps de golf, hi ha un conjunt de piscines de diferents tipus situades a tocar de Cap Salou i enmig d'una espectacular pineda. Un conjunt fantàstic amb marcat caràcter mediterrani.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics