La plaça de la Llibertat acull amb èxit aquest divendres i dissabte, la presentació de la nova collita de l’oli amb la Festa de l’Oli Nou, 23a Fira de l’Oli DOP Siurana, en el que són presents els productors més importants de la Denominació d’Origen, que presenten de forma col·lectiva el seu oli nou.
Durant els dos dies, els visitants poden tastar l’oli de 17 productors de la DOP Siurana al mateix temps que poden gaudir de la seva vessant més lúdica i festiva, ja que es fan un gran nombre d’activitats dirigides a tots els públics, especialment al familiar.
La fira rep la col·laboració especial del Gremi de Forners de Reus i Baix Camp, amb un estant propi, en el que es pot trobar el pa de Mestral elaborat amb oli DOP Siurana i ingredients de proximitat i la tradicional coca de sucre. El gremi també elabora el pa i la coca que s’ha servit durant l’esmorzar degustació d’aquest dissabte. L’embotit que es serveix a l’esmorzar del dissabte està elaborat per les botigues Borrull, que aquest anys, amb motiu del centenari de l’empresa, serveis la llonganissa clàssica, que segueix la recepta tradicional de la casa Borrull des de que va ser creada. El vi ha estat aportat per la Unió Corporació Alimentària.
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat per la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; el director dels serveis territorials d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Àngel Xifré; el president del Consell Regulador de la DOP Siurana, Antoni Galcerán, i el director general de Unió Origen, Ferran Huguet, van inaugurar aquest divendres a la tarda la Festa de l’Oli Nou - 23a Fira Siurana.
El certamen està organitzat per l’Agència Reus Promoció, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Corporació Alimentària.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics