Dissabte, 28 de Setembre de 2024

La improvisació i la falta de planificació perjudica la mobilitat

18 de Novembre de 2019, per Josep Machado

La improvisació, el poc tacte i la manca de planificació creen el caos a l'hospital Sant Joan de Reus. Tot això, pel que fa a la preparació i l'asfaltat de la zona exterior de l'aparcament de l'hospital de Reus.

Sembla increïble, però és cert que els ciutadans no tenen on aparcar, ja que l'aparcament subterrani és insuficient i sempre està complet. Els ciutadans que van a l'hospital per visitar els seus familiars o per visites mèdiques no poden aparcar. Tot està ple de cotxes i la grua se'ls emporta. No hi ha dret, quin poc tacte i quina mala organització, quan es podia asfaltar en dues fases. Qui és el responsable de tot això? La veritat és que s'està lluint.

La manca de planificació és la principal causa dels fracassos en els negocis i en qualsevol àmbit de la vida. Cal planificar això i reduir en gran manera la possibilitat d'error i fracàs, que en aquest cas perjudica a tots els ciutadans de la nostra ciutat.

 

Josep Machado és president de l'Associació de Veïns de l'Harmonia del Carme. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric  18 de Novembre de 2019

Patetico

Es cierto el descontrol de este ayuntamiento, eso si para subir los impuestos son unos linces, yo por voy en varias ocasionés al hospital y siempre he podido aparcar pero con dificultades, cierto que cuando pasamos por delante de la famosa obra del no menos famoso parkin se nos cae la cara de verguenza al ver lo agiles que son los trabajadores en vez de poner a trabajar 6 que pongan 16 y terminen rapido las obras, pero si desde el ayuntamiento van diciendo que estan dentro del los plazos marcados, pues todos a callarse, de todas maneras hay yn muy buen servicio de autobuses como muchas frecuencias y esta semana gratis para todos

Reportatges