Aquest divendres, la Denominació d’origen (DO) Montsant ha celebrat un esmorzar solidari per fer entrega, al Celler Rendé Masdéu, del vi solidari que 13 cellers de la DO han elaborat per ajudar-los en la reconstrucció d’un nou projecte familiar després que els aiguats que van afectar L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) el passat mes d’octubre arrasessin l’edifici on estava ubicat el celler. A l’acte, que s’ha celebrat al celler Coca i Fitó, han participat representants dels cellers que han col·laborat en l’elaboració del vi: Acústic Celler, Celler de l’Era, Celler La Placeta, Celler Pascona, Celler Vendrell Rived, Cellers Can Blau, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Coca i Fitó, Mas de l’Abundància, Mas de les Vinyes, Orto Vins i Vinyes Domènech; així com la resta d’empreses que també s’han sumat a aquest projecte solidari: Emili Castells Vives amb les ampolles; Gráficas Varias amb les etiquetes; i Manuel Serra amb els taps.
La presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, ha agraït als cellers i a la resta de col·laboradors la implicació en aquest projecte. Des del celler al qual s'ha donat suport, Mariona Rendé ha volgut agrair també totes les mostres de solidaritat que estan rebent.
Del vi '#alvostrecostat' se n’han elaborat 2.600 ampolles amb l’objectiu d’ajudar a la família Rendé Masdéu després que els aiguats s’emportessin el seu celler. El vi, elaborat conjuntament per 13 dels cellers emparats sota la DO Montsant, és un cupatge de garnatxes i carinyenes, les varietats més representatives de la DO Montsant.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics