Més de 220 persones han seguit les diferents ponències d'experts de la indústria alimentària, en el marc de l'Agrifood Virtual Meeting 2020 organitzat pel. La trobada virtual, que s'ha celebrat aquest dimecres 30 de setembre, ha tingut un 'marcat accent internacional', ja que hi han participat representants del sector, tant nacionals com internacionals.
El president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset va inaugurar l'acte donant la benvinguda a totes les persones assistents i explicant la situació del Port com a líder al Mediterrani en descàrregues de productes agroalimentaris. Cruset va reivindicar el lideratge del Port a la Mediterrània i de la seva estratègia amb el sector: "Tarragona és un port participatiu. Obert a tot el sector i amb canals de comunicació activa amb els diferents actors".
L'Agrifood 2021
Després d'algunes ponències i una taula rodona, Cruset va cloure l'esdeveniment amb agraïments per totes les persones i empreses assistents i esperant poder celebrar un AgriFood 2021 de forma presencial. A causa de l'impacte de la covid-19 a Catalunya i a tot el món, el Port de Tarragona va decidir traslladar la 3a edició de l'Agrifood International Congress als dies 6 i 7 de maig de 2021 amb la finalitat de garantir la salut, la seguretat i el benestar dels assistents, ponents i empleats, així com per a garantir l'èxit de l'esdeveniment i la filosofia d'aquest congrés, punt de trobada per als agents del sector.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics