Diumenge, 15 de Setembre de 2024

Què fem, per la revetlla de Sant Joan?

23 de Juny de 2021, per
  • El foc serà protagonista, al parc Sant Jordi de Reus, de cara al vespre i la nit

    Reus.cat

Per endavant, la nit més curta de l'any. Divertiu-vos, mengeu, beveu (amb moderació) i gaudiu de la companyia d'amics i família. Des de Reusdigital.cat us hem preparat una agenda amb les activitats previstes arreu del territori a a partir del vespre, i en què el foc i la gresca han de ser els protagonistes. 

A Reus

A dos quarts de 10 de la nit i a les 11, a la plaça d'Anton Borell del parc Sant Jordi, és prevista l'actuació de foc de la nit de Sant Joan, amb la participació dels Bous i la Vedella de Foc, el Ball de Diables, el Ball de Diables Infantil, el Drac, el Drac petit, la Cabra, la Cabra petita i la Víbria.

Es imprescindible l'entrada prèvia gratuïta.

A Cambrils

A dos quarts de 9 del vespre, a la zona de l’escenari del parc del Pescador, s'ha programat un concert i una ballada de sardanes per part de la Cobla Principal de Tarragona i dels Amics de la Sardana de Cambrils

L'aforament és limitat, si bé no cal entrada per accedir-hi.

A Mont-roig del Camp

La nit de Sant Joan se celebrarà a Mont-roig i a Miami Platja amb dos espectacles de foc que es faran a la pista d’estiu i al pati de l’escola Joan Miró, respectivament, a partir de dos quarts d'11 de la nit.

El primer anirà a càrrec de la companyia Manos de Fuego, que oferirà una gran varietat de disciplines circenses, dansa, acrobàcia i efectes pirotècnics. A Mont-roig, prèviament a l’espectacle de foc, hi haurà la lectura del Missatge dels Focs de Sant Joan, després que l’Associació de Veïns Muntanya Roja hagi organitzat la tradicional recollida de la Flama del Canigó.

Per accedir a tots dos recintes i per tal de ser molt curosos amb tots els protocols de seguretat per la Covid-19, caldrà reservar prèviament les entrades, que seran gratuïtes.

A Valls

A la capital de l'Alt Camp, ja se sap, per Sant Joan fan festa grossa. De cara a la jornada d'aquest dimecres, a les 9 del vespre i al pati de la casa caritat hi tindreu un concert a càrrec de l'Orquestra Internacional Costa Brava; a la mateixa hora, però a la plaça dels Pins, s'hi ha previst un sopar de revetlla; des d'un quart de 10 de la nit, i des del nucli antic, tindreu els morterets de Sortida de Completes; a dos quarts, i a l'parcament del centre històric, serà el torn de les alegres balladetes de la Nit de Completes. També s'ha previst l'actuació del grup valencià Zoo. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges