Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

El CF Reddis engega el procés electoral

19 de Juliol de 2021, per Marc Busquets Obré
  • Imatge d'arxiu d'un partit del CF Reddis

    CF Reddis

El CF Reddis ha comunicat, a través de la xarxa, que s'ha constituït la junta electoral per a les properes eleccions a la presidència de l'entitat, previstes aquestes el proper 1 de setembre. Cal recordar que va ser en l'última assemblea del club blanc-i-blau, celebrada el 2 de juliol, quan es va anunciar la convocatòria. L'actual president, Xavier Roig, ja va assenyalar a Reusdigital.cat la seva voluntat de presentar-se a la reelecció. 


La junta electoral la presideix Joan Lluís Pedemonte, i la completen els socis Josep Lluís Cruset, Maria Kaklyukhina, Alberta Arnau, Món Cañellas i Jahaciel Villaverde. A la seu del CF Reddis, segons s'ha informat, hi consta el cens amb els socis amb dret a vot (es pot visitar de 5 de la tarda a 8 del vespre, de dilluns a dissabte). 

El termini per presentar possibles al·legacions s'allargarà, a banda, fins a les 8 del vespre del proper dijous, 22 de juliol. Aprovat el cens "derivat de les posibles correccions", serà quan s'obrirà el termini de set dies naturals per presentar les candidatures. Els seus representants s'hauran d'adreçar a la junta electoral a través del correu clubfutbolreddis@gmail.com.

El termini de presentació de candidatures s'allargarà fins al dijous 29 de juliol a les 8 del vespre. Després, la junta proclamarà les candidatures per començar campanya electoral, si s’escau. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges