Dimecres, 07 d'Agost de 2024

Desmantellen un cultiu il·legal amb 468 plantes de cànnabis en un xalet de Cambrils

26 d'Agost de 2021, per
  • Una imatge del cultiu

    Cedida

Una operació conjunta de la Policia Local de Cambrils i el cos de Mossos d'Esquadra es va saldar amb la detenció, el passat dimecres, de tres persones de nacionalitat albanesa i el desmantellament d'una plantació il·legal de cànnabis al barri de Vilafortuny.

El cultiu es duia a terme a l'interior d'un habitatge on els agents van intervenir 468 plantes de cànnabis, 163 grams de marihuana i una gran quantitat de màquines de climatització, ventiladors, filtres d'aire, bombes d'aigua, bombetes, extractors i transformadors d'electricitat, material que s'utilitza en aquest tipus de cultius.

El cos de la Policia Local de Cambrils va iniciar una investigació que va permetre comprovar que un xalet del barri de Vilafortuny podia ser utilitzat per cometre delictes contra la salut pública amb una plantació de cànnabis de tipus indoor per part d'un grup de persones originàries de l'Europa de l'Est.

A partir de la informació recollida per la Policia Local, els Mossos d'Esquadra van identificar un segon habitatge a la urbanització Aigüesverds, al terme municipal de Reus, que feien servir les mateixes persones de Cambrils.

Amb tota aquesta informació, els dos cossos policials van obtenir autorització judicial per entrar i registrar els dos domicilis sospitosos, operació que es va dur a terme dimecres a primera hora del matí. Com a resultat de l'entrada i els indicis obtinguts als dos domicilis, els agents dels dos cossos policials van procedir a la detenció de tres persones relacionades amb el cultiu de la droga.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges