Divendres, 11 d'Octubre de 2024

La platja del Regueral acull la 3a edició del concurs de castells de sorra

07 de Setembre de 2021, per
  • El concurs es va fer el passat cap de setmana

    Cedida

La platja del Regueral de Cambrils va ser, el passat 4 de setembre, l’escenari de la tercera edició del concurs de castells de sorra organitzat pel Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils. Van participar 16 equips d’un màxim de tres persones. I un d’aquests integrants havia de ser menor de 12 anys.

Els participants d’aquesta activitat van ser, majoritàriament, pares, mares, fills i filles que procedien de Cambrils, Reus, Tarragona, Lleida, Saragossa, Tortosa, entre d’altres. Les figures construïdes van ser valorades per un jurat format per la regidora de Turisme, Marta Borràs, l’adjunta a la gerència del patronat, Cristina Carmona, el gerent del Nàutic Parc, Jordi Rom, i el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra.

Els premis eren unes entrades al Port Aventura per als primers classificats, entrades a l’Aqupolis pels segons i pels tercers uns tiquets per fer un recorregut en vaixell pel litoral del cambrils. Així doncs, els premiats van ser els equips Castells Fantasia, Pikatino i Pez Koi, en aquest ordre.

Tots els participants, a més, van rebre una foto d’equip i una bossa amb obsequis. El 2018 el Patronat de Turisme va recuperar aquesta activitat familiar de caràcter amateur que ja s’havia celebrat anteriorment a Cambrils. L’any passat es va haver de suspendre per la situació sanitària i enguany s’ha tornat a organitzar amb una reducció del nombre de parcel·les i amb totes les mesures de seguretat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges