Primera victòria del CF Reus RTV

08 de Novembre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • Una imatge del partit

CF Reus RTV

El passat diumenge, 7 de novembre, a les 12 del migdia i al camp del col·legi Pare Manyanet, es va disputar la cinquena jornada de la segona divisió femenina del grup 1, que va enfrontar el CF Reus de tota la vida (CF Reus RTV) contra l’Avinyonet UEA, amb el resultat final de 3-0. És el primer triomf del club reusenc a la competició.

Des del començament de la primera part, el conjunt local es va mostrar superior al seu rival, tant en el joc com en les ocasions. El primer gol va arribar per part al minut 24, de la mà d'Olaya, tot executant un llançament de falta directa. El segon gol no es va fer esperar. Mimi, al minut 38, va augmentar la diferència al marcador després d’una gran jugada individual. Ja a la segona part del partit, al minut 88 i per part de Leyre, va arribar el 3-0 definitiu.

"Estem orgullosos del treball en equip que s'ha demostrat en el camp de joc en aquesta cinquena jornada. Amb molta il·lusió, seguim treballant per aconseguir els nostres objectius, amb la sensació que estem en el camí correcte per tal que aquest equip segueixi creixent", s'ha apuntat des del CF Reus de tota la vida en un comunicat.

El derbi reusenc, el dimecres al vespre

Cal recordar que el CF Reus de tota la vida va debutar a la lliga de Segona nacional la setmana passada, al camp del Morell, on va caure per 9-0. Anteriorment, positius de covid-19 i altres situacions havien impedit l'inici del campionat per a l'equip roig-i-negre.

De cara a aquest dimecres, 10 de novembre, és precisament prevista la disputa d'un dels primers partits que es van haver d'ajornar. Es tracta del derbi reusenc entre la Fundació futbol base Reus (FBBR) i el CF Reus de tota la vida. La cita serà a l'estadi, a partir de les 8 del vespre.

Amb dos partits jugats fins ara, el CF Reus RTV té 3 punts i és a desena posició de la taula. La FBBR és quarta, amb tres partits disputats i 9 punts.