Dimarts, 06 d'Agost de 2024

L'Ametlla de Mar engega les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i l'Arrossejat

07 d'Octubre de 2021, per
  • Arròs de sípia i llamàntol.

    Manel Baxerias

Des d'este divendres dia 8 i fins al 17 d’octubre, l’Ametlla de Mar celebra les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i l’Arrossejat. Diversos restaurants del municipi oferiran menús gastronòmics, elaborats amb la gran varietat d’espècies que cada dia capturen i descarreguen les barques caleres a la llotja.

El peix de proximitat i un dels plats més típics de l’Ametlla de Mar, l’arrossejat, protagonitzaran les últimes jornades gastronòmiques de l’any que celebra el municipi. Serà la desena edició d'estes Jornades, durant les quals dotze restaurants oferiran menús d’entre 19 i 45 euros, elaborats amb productes com el pop, la gamba blanca o amb l’element vertebrador, l’arrossejat.

Romesco de peix, crema de peix de La Cala amb raviolí cruixent de llagostins o arrossejat de galeres i calamars són alguns dels plats que es podran degustar durant deu dies als diferents restaurants participants del municipi.

Les Jornades del Peix de la Llotja i l’Arrossejat seran les últimes de l’any. Ara a finals d’any, l’Àrea Municipal de Turisme es reunirà amb els professionals de la restauració per conèixer el feedback d’enguany i treballar i definir l’agenda gastronòmica de l’any 2021, amb l’esperança de poder tornar a oferir les diades populars que donaven tret de sortida a les diferents jornades.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges