El casal de les dones acollirà, el proper 6 de març, la presentació del darrer treball literari de Reusenques de lletres. La presentació de l’obra col·lectiva anirà càrrec d’Adelaida Amigó, qui s’ha encarregat del pròleg de l’obra, ‘Veus’, un exemple integrat de 14 relats de l’anomenada literatura del jo. L’acte s’iniciarà a les 7 de la tarda i s’emmarca en les diferents presentacions que l’editorial Arola està realitzant arreu del territori al voltant del seu 20è aniversari.
A quatre mans
‘Veus’ inclou 14 relats col·lectius en què inicialment set autores van elaborar un text redactat en primera persona i, posteriorment, les set restants van donar rèplica a aquestes històries i, si el primer text no ho feia, esmentaven la ciutat de Reus. Cadascun dels relats també inclou la referència a una cançó interpretada per una dona que es va adjudicar per atzar a cada col·laboració.
En concret, els relats escrits a quatre mans que integraran ‘Veus’ són: 'Black Velvet, okupa i lladre' (Lena Paüls i Romana Ribé); 'Tot el que hauríem pogut dir i mai no vam dir…' (Ció Munté i Carme Andrade); 'Simplement enamorada' (Núria Naval i Gisela Alcón); 'Necessito entendre-ho' (M.Pilar López i M.Dolors Vallverdú); 'Paradís obscur' (Marina Barraso i Meritxell Blay); 'Sense un perquè' (Victòria Rodrigo i Carme Puyol) i 'No et defraudaré' (Fina Masdéu i Fina Grau).
La publicació de ‘Veus’ representa la sisena obra col·lectiva que Reusenques de lletres publica. Com a novetat, el volum il·lustrarà la seva coberta per primer cop amb una imatge fotogràfica. Una obra que signa Cori Pedrola i que reinterpreta el famós ‘Home de Vitruvi’ de Leonardo da Vinci a través d’una dona feta a bocins.
Una dona desesperada, una jubilada cansada de la seva amiga, un amor de joventut, una família que va marxar al Brasil,… són algunes de les històries que han nascut a partir de les premisses concretes marcades a ‘Veus’ per les coordinadores, Fina Masdéu i Victòria Rodrigo.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics