Un total de 35 restaurants de Cambrils participaran a la tercera edició de l'Encarfoxa't, que se celebrarà del 13 al 29 de març i està impulsat per l'Ajuntament. Com a novetat, enguany es farà un esmorzar popular de carxofes de Cambrils amb closca (musclos, cloïsses i gadegant), marinades amb Oli Extra Verge DO Siurana i Estrella Damm Inèdit. L'esmorzar se servirà el 22 de març a les instal·lacions de la Cooperativa de Cambrils i es completarà amb un taller de manualitats relacionat amb la carxofa per nens i nenes.
D'altra banda, el 29 de març es durà a terme el tast de paelles encarxofades, a un preu de 3 euros. Es farà a la plaça del Pòsit, de les 11 del matí a la 1 del migdia. Per a més informació sobre els restaurants participants i les activitats previstes, podeu clicar en aquest enllaç.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics