Els ens promotors de les setenes Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta han presentat, aquest dilluns, a Reus, a la seu corporativa de la Cambra de Comerç, el primer balanç de l’edició d’enguany de les jornades que es van iniciar el passat 18 de setembre i que es desenvoluparan fins el proper dia 25 d’octubre. La base d’aquesta acció de promoció és l’oferta de menús a l’entorn del corder a setze restaurants de la comarca i la venda de carn de corder en condicions avantatjoses a set carnisseries de la Terra Alta.
El president del Consell Comarcal -l’ens que coordina les jornades-, Carles Luz, ha destacat l’òptima resposta de públic que han tingut fins ara les jornades, fet que atribueix a la creixent coordinació entre els diferents agents econòmics de la comarca. L’Associació d’Hosteleria, la de Cases Rurals i les denominacions d’origen del vi i de l’oli, han testimoniat aquesta coordinació amb la seva presència a l’acte de presentació a Reus. Tots ells han coincidit en que cal fer, fins al moment, un balanç molt positiu de les jornades.
La Cambra de Comerç de Reus és des de fa anys entitat col•laboradora de les Jornades del Corder en el marc de la fluïda relació que manté amb les empreses i els seus representants de la comarca de la Terra Alta.
La presentació d’aquest dilluns ha comptat amb la participació del president del CC, Carles Luz; la representant de l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de la Terra Alta, Ana Palomé; el president de l’associació de Turisme de la Terra Alta, Felip Segura; el president de la DOP de l'oli de la Terra Alta, Ramon Llop, i el vicepresident primer de la Cambra de Reus, Joan Josep Sardà.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics