Dissabte, 16 de Gener de 2021

BASF lidera la gestió de l’aigua, la protecció dels boscos i la protecció del clima segons CDP

12 de Desembre de 2020, per Redacció
  • BASF lidera la gestió de l’aigua, la protecció dels boscos i la protecció del clima segons CDP

    Cedida

L'organització sense ànim de lucre CDP (anteriorment coneguda com "Carbon Disclosure Project") ha tornat a classificar a BASF com una de les companyies líders del món per la seva gestió de l'aigua i les seves mesures de protecció del clima. BASF ha obtingut la màxima qualificació d’’A’ en la llista de "seguretat de l'aigua de CDP". En la llista climàtica de CDP, BASF ha obtingut la qualificació ‘A’. Pels seus esforços per a protegir els boscos, CDP ha inclòs a BASF per primera vegada en la classificació i li ha atorgat la qualificació ‘A’. Aquestes qualificacions avaluen la gestió mediambiental de BASF i la transparència dels seus informes.

BASF està introduint una gestió sostenible de l'aigua en tots els centres de producció pertinents, entre els quals es troben els principals centres Verbund i els centres en zones d'estrès hídric. Les zones d'estrès hídric es defineixen com a regions en les quals més del 40% de l'aigua disponible és utilitzada per la indústria, les llars i l'agricultura. BASF considera els aspectes quantitatius, qualitatius i socials de l'ús de l'aigua. La companyia vol determinar en quin dels seus propis centres pot millorar i augmentar contínuament l'eficiència en l'ús dels recursos hídrics, especialment en les zones d'estrès hídric.

Per a aconseguir l'objectiu climàtic de la companyia d'un creixement neutre en CO₂ per a 2030, BASF està optimitzant contínuament els processos existents, utilitzant cada vegada activitats en un ambiciós programa de gestió del carboni.

Per primera vegada, BASF ha participat en l'avaluació ‘Boscos’ de CDP i ha facilitat a l'organització informació detallada sobre la seva cadena de valor de la palma i l'impacte de les activitats de BASF en els ecosistemes i hàbitats. Com a agent en diverses cadenes de valor, BASF s'ha compromès a posar fi a la desforestació en aquestes cadenes de subministrament. Una de les mesures de BASF per a protegir els boscos és el seu compromís voluntari amb l'oli de palma: BASF s'ha compromès al fet que el 100% del seu oli (de nou) de palma provingui de fonts sostenibles certificades per a l'any 2020. Des de 2016, BASF porta informant regularment en el seu Informe de Progrés sobre l'Oli de Palma (Palm Progress Report) sobre el progrés i la cooperació al llarg de la cadena de valor per a promoure una cadena de subministrament sostenible dels derivats de l'oli.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics