D'aquí a un mes, el municipi de Flix tornarà a convertir-se en l'epicentre del món pastisser, la cuina dolça, els gelats i les postres amb la setena edició de GastroEbre, reanomenat enguany com GastroDolç Flix. El certamen, que se celebrarà del 20 al 22 d'octubre al Mercat Municipal de Flix, comptarà amb algunes de les figures més reconegudes de l'univers "llaminer", com ara Oriol Balaguer, Miquel Guarro, Pau Carranza, Toni Vera o Gessamí Caramés. Tots ells oferiran sessions magistrals i demostracions culinàries en directe, per a reivindicar el paper protagonista de la cuina dolça en la gastronomia. També cal destacar que el Forn de Pa Sistaré hi assistirà a les jornades.
El pa de forner tindrà el seu lloc a GastroDolç Flix. Així, "la fleca en directe" anirà de la mà dels germans Sistaré, del Forn de Pa Sistaré de Reus, i de Panàtics. A més, Pau Carranza oferirà un bon esmorzar amb el millor pa de Sant Jordi 2024.
Pot consultar més informació sobre el certamen de cuina dolça en aquest enllaç.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics