Diumenge, 25 de Febrer de 2024

El Port de Tarragona es promociona al 17è Encuentro de Operadores de Cereales com a 'hub' logístic agroalimentari

L'esdeveniment, organitzat per l'Asociación de Comercio de Cereales y Oleaginosas, té lloc aquest dijous a Saragossa

20 de Març de 2019, per Redacció
  • Imatge d'una embarcació del Port de Tarragona

    Cedida

El Port de Tarragona participa, el pròxim dijous, dia 21 de març, en l’Encuentro Nacional de Operadores de Cereales (ENOC), que se celebra anualment a Saragossa. La jornada està organitzada per l’Asociación de Comercio de Cereales y Oleaginosas (ACCOE) i compta amb el recolzament de diferents associacions del sector i d’algunes de les principals empreses. Es tracta d’una de les principals trobades del sector i que any rera any el Port de Tarragona dona ple suport com a patrocinador.

Aquest 'networking', que reuneix cada any a més de 500 participants nacionals i internacionals, està concebut a fi d'oferir la possibilitat de fomentar les relacions comercials i de negoci entre tots els operadors convocats i reserva al final de ponències i debats un espai que proporciona un àmbit adequat per estrènyer els vincles comercials i facilita l'establiment de nous contactes.

Durant la trobada es realitzaran diferents ponències en les quals es debatrà sobre les tendències econòmiques en un entorn postglobal. Així mateix, es parlarà sobre la campanya comercial 2018/2019.

Port de Tarragona: lideratge en el sector agroalimentari

La infraestructura portuària tarragonina manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a Espanya com a la Mediterrània, contribuint a aquesta activitat econòmica gràcies als serveis i infraestructures especialitzats que faciliten la importació. El moviment d’aquest tipus de mercaderia és un dels més destacats al Port de Tarragona, tant pel seu volum, uns 5 milions de tones anuals de mitjana, com per les importants instal·lacions i repercussió econòmica a la zona.

Per a l'emmagatzematge d'aquests productes, el Port disposa de 230.000 metres quadrats de superfície coberta, i l’alta especialització portuària en el tràfic d’agroalimentaris facilita que al Port de Tarragona es treballi amb una àmplia varietat de productes i subproductes agroalimentaris (més de 70), motiu pel qual el nostre port està situat en una posició molt destacada respecte a la resta de ports europeus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics