El Taller de Virginias ha aconseguit la Indicació Geogràfica Protegida del Torró d’Agramunt, distintiu que reconeix l’elaboració artesanal del producte amb excel·lència de qualitat. Per rebre aquest segell, el torró d’Agramunt ha de comptar amb un 46% de fruita seca com a mínim i amb un màxim del 60%.
El propietari de l’empresa, Ángel Jubete, ha destacat que, per a la marca, és un orgull haver rebut aquest distintiu i que és un reconeixement a “l’esforç i la passió pel torró”. El Taller de Virginias compta amb aquest segell a les gammes dels torrons d'Agramunt d’ametlles i d’avellanes.
L'empresa aprofitarà la fira Alimentària que tindrà lloc entre el 4 i el 7 d’abril a Barcelona per demostrar la combinació entre tradició i innovació de la seva nova col·lecció de torrons per al 2022.
El Taller de Virginias rep l'IGP a les gammes dels torrons d'ametlles i d'avellanes
El propietari de l’empresa, Ángel Jubete, ha destacat que, per a la marca, és un orgull haver rebut aquest distintiu i que és un reconeixement a “l’esforç i la passió pel torró”. El Taller de Virginias compta amb aquest segell a les gammes dels torrons d'Agramunt d’ametlles i d’avellanes.
L'empresa aprofitarà la fira Alimentària que tindrà lloc entre el 4 i el 7 d’abril a Barcelona per demostrar la combinació entre tradició i innovació de la seva nova col·lecció de torrons per al 2022.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics