La Ganxet Pintxo Primavera 2022 ha estat un "èxit i cal pensar en la 20a edició de la tardor". Aquesta és la principal conclusió extreta de les intervencions prèvies als lliuraments dels premis de la ruta gastronòmica que ha acollit, aquest dimecres, la seu de la Cambra de Reus.
Després de les valoracions i els agraïments s'han donat a conèixer els premiats. Els establiments guardonats amb el premi professional han estat el restaurant El Círcol per Gyoza mar i muntanya, Ma la vita per Montanara i La Braseria-Bonària per Boví de Vidre.
Els restaurants Museu del Vermut per Museu Pork & Roll, Singlot by Singla & Co per Pim Pam Boom i el Buana per Gyros de pollastre, han estat els guardonats amb el premi popular. L’establiment Casa Coder i el seu Sabor del Carib ha rebut el premi Damm i el premi ganxet forner se l'ha endut Star Burger per Petit cirerol elaborat amb el pa del forn de Pa Bo.
A més, el restaurant Cal Gallisà ha guanyat el premi Ganxet Llengua que reconeix l’establiment que destaca en l’ús del català en l’atenció al públic. Aquest premi està impulsat també pel Centre de Normalització Lingüística (CNL) i enguany ha editat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, uns lèxics d’alimentació, amb l’objectiu d’augmentar l’ús del català en el comerç, especialment en la retolació.
En l’acte, el president de la Cambra de Comerç, Jordi Just ha qualificat la Ganxet Pintxo de "ruta gastronòmica consolidada" i ha animat als col·laboradors i participants a repetir l’experiència en la pròxima edició.
Després de les valoracions i els agraïments s'han donat a conèixer els premiats. Els establiments guardonats amb el premi professional han estat el restaurant El Círcol per Gyoza mar i muntanya, Ma la vita per Montanara i La Braseria-Bonària per Boví de Vidre.
Els restaurants Museu del Vermut per Museu Pork & Roll, Singlot by Singla & Co per Pim Pam Boom i el Buana per Gyros de pollastre, han estat els guardonats amb el premi popular. L’establiment Casa Coder i el seu Sabor del Carib ha rebut el premi Damm i el premi ganxet forner se l'ha endut Star Burger per Petit cirerol elaborat amb el pa del forn de Pa Bo.
A més, el restaurant Cal Gallisà ha guanyat el premi Ganxet Llengua que reconeix l’establiment que destaca en l’ús del català en l’atenció al públic. Aquest premi està impulsat també pel Centre de Normalització Lingüística (CNL) i enguany ha editat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, uns lèxics d’alimentació, amb l’objectiu d’augmentar l’ús del català en el comerç, especialment en la retolació.
En l’acte, el president de la Cambra de Comerç, Jordi Just ha qualificat la Ganxet Pintxo de "ruta gastronòmica consolidada" i ha animat als col·laboradors i participants a repetir l’experiència en la pròxima edició.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics