Dissabte, 14 de Setembre de 2024

La Fonda Suïssa es convertirà en un 'micro hotel de luxe'

16 de Març de 2015, per Redacció
  • Dina Livia Vida, al seu establiment

    Reusdigital.cat

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

“Un negoci de tota la vida”. Així és com la majoria de reusencs, sobretot els fills del carrer Ample i veïns de la plaça de la Llibertat coneixen la Fonda Suïssa. Després de més de cinquanta anys en actiu ha decidit modernitzar-ne. Tot sota la idea de la nova propietària Dina Livia Vida. “Vull convertir la fonda en un micro hotel de luxe”, assegura. Tot i els aires de canvis, Vida fa menys de dos mesos que ha assumit el negoci i ha volgut conservar tot el pes que l'establiment duia a les espatlles. “He mantingut el nom de la fonda i també els seus treballadors. De moment, he volgut millorar les prestacions i seguir oferint el caliu i el servei que s’havia donat fins ara”, detalla la nova propietària.

Pel que fa al projecte de micro hotel de luxe, Dina explica que “es tracta d’un model que ara es porta molt a Barcelona. Es tracta de modernitzar espais i edificis antics, però guardant-ne diversos elements”. La voluntat és aconseguir que, en un termini de dos anys, el negoci del número 14 del carrer Ample, “compti amb una gran terrassa formada per vidrieres i amb una zona ‘chillout’, situada al soterrani, que servirà com a sala d’oci nocturn”. D’aquesta manera, Diva té clar que vol ampliar l’oferta i crear un establiment que ofereixi “totes les comoditats”.

La posada en marxa de les millores ja ha començat. Així, han treballat per arranjar la façana i també volen ampliar el nombre d’habitacions de la fonda. Tot i que la propietària encara està estudiant l’adquisició de nous espais per fer créixer el negoci, explica que “hem començat fort i hem ampliat els horaris”.

Una professió que es porta a la sang

La nova propietària, Dina Livia Vida, fa més de dotze anys que va arribar a Reus. Originària de Romania, assegura que “el món de la restauració continua sent un negoci de futur”. Des de la seva arribada al país, ha treballat en diversos establiments i cadenes d’hoteleria. Més enllà del nou projecte, Diva també és l’encarregada del forn i cafeteria situat a la Raval de Santa Anna, número 13. La reusenca d’adopció considera que la seva professió “es porta a la sang” i no la canviaria. “Un dels principals secrets del sector és el tracte amb el client. Si tu el tractes bé, et tornarà el doble del que li has ofert”, afegeix. Per tant, destaca que la simpatia i la sinceritat són dos elements fonamentals per a treballar en el sector de la restauració.  

Entre els plats i les tapes més reconegudes de la fonda hi ha la paella i les croquetes. A més, Dina subratlla que “amb cada cervesa donem una tapa calenta, ja siguin aletes de pollastre, calamars a la romana o calamarssets”. Per als més matiners, també ha introduït els xurros amb xocolata.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

CONXITA  17 de Març de 2015

ON ES ?

On es "la calle Ancha" ?

Es pot ser el Carrer Ample?

Reportatges