La pastisseria Huguet de Reus, regentada per Ramon De la Fuente i Pilar Huguet, ha presentat aquest dimecres la seva nova figura de xocolata de la geganta Índia, tot coincidint amb la celebració de les mones de Pasqua.
La figura ha estat creada per Ramon De la Fuente, que suma un nou element del seguici festiu reusenc en la seva àmplia creació xocolatera. Aquesta pastisseria promociona des de fa uns anys la cultura popular reusenca a través de la tradicional mona de Pasqua.
El mestre artesà s’ha basat en un motlle creat prèviament per l’escultor Manel Llauradó. El projecte de la figura de la geganta Índia feia dos anys que estava aturat, però finalment l’Indi de xocolata, fet per la pastisseria Huguet l'any 2012, té la seva parella.
Per a la seva elaboració, s’ha utilitzat 54% de mantega amb colorants de xocolata blanca tenyida. El seu preu és de 43 euros i des d’aquest dimecres es posa a la venda.
L’acte de presentació han comptat amb la presència dels dos gegants indis petits i membres de la seva colla, a més de representants municipals i del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just
A partir d'un motlle de Manel Llauradó
La figura ha estat creada per Ramon De la Fuente, que suma un nou element del seguici festiu reusenc en la seva àmplia creació xocolatera. Aquesta pastisseria promociona des de fa uns anys la cultura popular reusenca a través de la tradicional mona de Pasqua.
El mestre artesà s’ha basat en un motlle creat prèviament per l’escultor Manel Llauradó. El projecte de la figura de la geganta Índia feia dos anys que estava aturat, però finalment l’Indi de xocolata, fet per la pastisseria Huguet l'any 2012, té la seva parella.
Per a la seva elaboració, s’ha utilitzat 54% de mantega amb colorants de xocolata blanca tenyida. El seu preu és de 43 euros i des d’aquest dimecres es posa a la venda.
L’acte de presentació han comptat amb la presència dels dos gegants indis petits i membres de la seva colla, a més de representants municipals i del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics