La 19a edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, que s’ha celebrat des de divendres a la Rambla Nova, s'ha tancat aquest diumenge al vespre amb la satisfacció dels objectius complerts i amb la presència de milers de persones que s’han passejat per aquesta artèria de la ciutat tastant i buscant entre els més de 120 vins, caves i vermuts que s’ha pogut tastar.
Finalment, durant els tres dies s’han servit més de 20.000 degustacions, una xifra considerada com a molt destacada per l’organització tot i reconèixer un petit descens respecte els dos darrers anys, ja que "la forta calor que ha fet durant tot el cap de setmana ha frenat la presència d’algunes persones, sobretot en les hores centrals del migdia de dissabte i diumenge", segons l'organització.
Més expositors
Durant els tres dies de la Fira, els visitants han pogut tastar els vins de 23 cellers, xifra rècord, que han arribat des de les quatre comarques productes de la DO Tarragona, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre. Durant les tres jornades s’han succeït els tastos a la carpa situada a l’extrem superior de la Rambla.
Així, han estat set les sessions de tast dels cellers participants a càrrec de l’agrupació de Cellers Singulars de la DO Tarragona, Unió, Vives Ambròs, Adernats, Mas Vicents i Vins Padró. Al voltant de 150 persones han assistit a aquests tastos comentats, que s’espera que continuïn en les properes edicions, han matisat fonts propers a la Fira del Vi de la DO Tarragona.
L’organtizació de la Fira del Vi de la DO Tarragona, el propi consell regulador, un cop tancada la fira, ha assegurat que començarà a treballar "ben aviat en la propera edició, la 20a, per intentar fer-la encara més gran i atraure tarragonins, visitants del territori i turistes que visiten la ciutat i que queden sorpresos per la fira i es converteixen en uns bons ambaixadors de la DO Tarragona als seus països".
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics