Dilluns, 08 de Març de 2021

L'Ajuntament de Cambrils obre el termini per sol·licitar espais d'allotjament a la Torre del Llimó

Les empreses i persones emprenedores interessades poden posar-se en contacte amb el Servei Cambrils Emprèn per informar-se de la disponibilitat i condicions

31 de Març de 2017, per Redacció
  • Les instal·lacions de la Torre del Llimó

    Cedida

L'Ajuntament de Cambrils ha obert el termini per sol·licitar els espais d'allotjament d'empreses i persones emprenedores la Torre del Llimó. L'objectiu és donar suport a les persones emprenedores, facilitar els intercanvis i promoure el desenvolupament de projectes que creïn riquesa i ocupació.

Hi ha tres tipologies d'allotjament: un espai coworking de 41 metres quadrats amb estacions de treball, quatre despatxos d'ús compartit (tres dobles i un de triple) i tres despatxos individuals. També hi haurà un espai de treball no privatiu destinat a persones que estiguin en fase de pre-emprendre i com a espai relacional per afavorir la creació de xarxes entre tots els usuaris del centre d'allotjament d'empreses. A més, els usuaris podran disposar d'un forfait de 25 hores mensuals gratuïtes per accedir als espais comuns: la sala d'actes, la sala de reunions La Torre i la sala de reunions La Llimona.

L'ús dels espais tindrà una durada de tres anys, prorrogables a 4. El mapa de les instal·lacions, les tarifes, el model de sol·licitud, les normes d'ús i més detalls sobre les diferents tipologies poden consultar-se al web de l'ajuntament.

Com accedir al servei

El primer pas per accedir als serveis és demanar una visita prèvia per conèixer els serveis i l'entorn trucant al telèfon 977 794 679, enviant un correu electrònic a empren@cambrils.org o bé presencialment a la Torre del Llimó. La persona emprenedora es reunirà amb el tècnic municipal, que li donarà tota la informació sobre la disponibilitat, la modalitat d'accés més adequada per cada cas i les taxes i els serveis, entre d'altres.

El següent pas és emplenar el formulari de sol·licitud i presentar-lo juntament amb la documentació necessària a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Cambrils de manera presencial o telemàtica.

Al web també es poden consultar els criteris per l'adjudicació d'espais. Cada sol·licitud es puntuarà segons uns criteris de viabilitat tècnica i econòmico-financera del projecte o l'adequació a les característiques de la Torre del Llimó. També es valorarà, per aquest ordre, que siguin projectes empresarials en constitució, de nova creació o projectes en consolidació d'entre 1 i 3 anys. Els menors de 35 anys, els aturats de llarga durada majors de 45 anys, les persones amb capacitat i les fórmules cooperatives obtindran més punts.

Serveis complementaris inclosos

Els espais d'allotjament inclouen tot tipus de serveis com la climatització, il·luminació de baix consum, cablejat amb possibilitat de servei de telefonia, connexió a internet, càmeres de videovigilància, fotocopiadora, fax i escaneig, pissarres, servei de domiciliació social, assessorament i coaching empresarial, entre d'altres.

Totes les empreses i professionals beneficiaris dels espais de la Torre del Llimó podran accedir de manera preferent als serveis i programes que s'ofereixen des de Cambrils –Emprèn com accions de networking, jornades empresarials i tallers de millora de competències.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics